Announcement

Collapse
No announcement yet.

Skuespiller Anton Yelchin, som spilte Chekov i de siste «Star Trek»-filmene, er død.

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Skuespiller Anton Yelchin, som spilte Chekov i de siste «Star Trek»-filmene, er død.

  På forhånd; Vet ikke om dette er rett sted å poste dette. Hvis det ikke er det, så kan dere flytte det til der det er.

  Sitert fra VG:

  ​Anton Yelchin ble drept i en trafikkulykke tidlig søndag morgen, bekrefter hans talsperson Jennifer Allen. Yelchin beskrives av nyhetsbyrået
  AP som en karismatisk skuespiller med en lysende karriere foran seg.


  – Klemt ihjel av bilen
  Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal 27-åringen ha blitt klemt av sin egen bil. Yelchins venner skal ha blitt bekymret da han ikke møtte opp til en avtale, og dro til hans hjem i SanFernando rundt ett på natten og skal ha funnet ham klemt mellom sin egen bil og en postkasse av murstein tilknyttet sikkerhetsporten.
  TMZ sier politikilder opplyser at bilen gikk på tomgang da kroppen ble funnet, og at giret sto i fri. Oppkjørselen skal ha en ganske bratt helling. Det er uklart hvorfor skuespilleren gikk ut av bilen, men politiet skal ikke ha mistanke om noe kriminelt.

  Yelchin har 67 opptredener som skuespiller på CV-en, ifølge filmdatabasen Imdb. Allerede i 2000, som 11-åring, spilte han Robbie Edelstein i en episode av «Akutten». Han var også innom advokatserien «The Practice» i 2002. Gjennombruddet kom med krim-thrilleren «Alpha Dog» i 2006 og tenåringskomedien «Charlie Bartlett» i 2007.

  Kommer i ny «Star Trek»-film

  Enebarnet Yelchin ble født i Russland, men familien flyttet til USA da han var baby. Skuespilleren er mest kjent for rollen som Chekov i de nye «Star Trek»-filmene. Den første av dem, som kom ut i 2009, fikk en femmer på terningen av VGs anmelder.
  «Star Trek Beyond», som kommer i juli, er for tiden i postproduksjon, men Yelchin var også i preproduksjon for den kommende TV-serien «Mr. Mercedes», basert på Stephen King-boken ved sammen navn, da han døde.
  Skuespilleren er også involvert i fem andre film- og TV-prosjekter som enten nettopp er ferdigprodusert eller i etterarbeid.

  I «Star Trek»-franchisen spiller han det 17-årige navigatør-geniet Pavel Chekov på USS Enterprise. Yelchin har spilt rollen i tre filmer, «Star Trek» (2009), "Star Trek Into Darkness" (2013) og kommende «Star Trek Beyond».

  Walter Koenig spilte Chekov i andre og tredje sesong av den originale «Star Trek»-serien.
  Last edited by 3 of 7; 19-06-16, 21:48.

 • #2
  Trist sak

  Comment

  Working...
  X