Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sak 2 Årsberetning, regnskap og budsjett for 2015

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sak 2 Årsberetning, regnskap og budsjett for 2015

  Denne tråden er for å diskutere saken på årsmøtet.

 • #2
  Årsberetning for Trekkers Norge 2015

  Styret har i denne perioden bestått av:
  Ole-Tom Ingebrigtsen (styreleder)
  Jøran Jensen (kasserer)
  Arne Skotheim (styremedlem)
  Geir Arne Paulsen (styremedlem)

  Styret for 2015 hadde ambisjoner om å jobbe litt mer i forhold til tidligere år. Det ble derfor i starten av perioden lagt ekstra vekt på å få avsluttet saker som har ligget åpne lenge. Dette arbeidet gjorde sakslisten mer håndterbar og de sakene som ved periodens slutt fortsatt er uavklarte er saker som krever mer innsats. I perioden har styret hatt 30 saker til behandling. 11 nye saker har tilkommet. 6 saker er evsluttet. Dette betyr at selv med styrets ambisjon om å komme mer ajour med sakene så er det likevel ved periodens slutt flere åpne saker enn ved starten.

  Foreningen fikk også utfordringer med webside og forum da leverandøren meldte at støtte for platformprogramvaren vi benyttet ikke ville bestå. Styret valgte da å gå for en profesjonell platform med leverandørsupport. Denne koster penger men det er ingen avskrekkende summer for dette. Arbeidet med overgang til ny løsning har imidlertid vært svært trøblete på grunn av manglende tilgang til kompetanse. P.t. ser det ut som alt innhold på tidligere websider og forum er utilgjengelig. Nytt forum er etablert men kun noen få har p.t. opprettet konto der. Foreningens Facebook side har på grunn av dette vært benyttet til kommunikasjon med medlemmene.

  Ved slutten av året var det 31 betalende medlemmer i foreningen.

  2016 feirer Star Trek 50 år. Styret har hatt samarbeid med Fox Paramount med mål om å få til noen arrangementer i tilknytning til jubileumet. Dette samarbeidet intensiveres nå og det skal bli spennende å se hva vi får til. I tillegg kommer ny film som vi antar alle ser frem til. Foreningen må selvsagt også benytte anledningen til å gjøre noen stunt når denne kommer på kinoene.

  Styreleder takker for stort engasjement i styret i perioden. Det er også positivt at alle stiller til gjenvalg.

  Trondheim 05.04.2016
  For styret i Trekkers Norge

  Comment


  • #3
   Regnskap og budsjett:

   https://www.dropbox.com/s/1u3prt2pfu...skap.xlsx?dl=0

   Comment

   Working...
   X