Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sak 2 Årsberetning og regnskap

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sak 2 Årsberetning og regnskap

  Tråd for å diskutere sak 2.

 • #2
  Resultatregnskap for Trekkers Norge 2016:

  https://www.dropbox.com/s/3pnppybsti...02016.pdf?dl=0

  Det ble et underskudd som har flere årsaker.

  Tilskudd fra Hyperion var lavere enn i fjor på grunn av færre støttegenererende medlemmer, altså medlemmer under 26 år. Lisensavtale for 2017 ble fakturert i desember 2016, så det er betalt for både 2016 og 2017 i 2016. Leie lokaler i Oslo var som forventet. Noe flere lokale arrangement enn forventet, men dette er bare positivt. Høyere markedsføringskostnader grunnet fornyet lisens av forum-programvare og innkjøp av pull-up.

  Dette dekkes av egenkapitalen, og vi har midler tilgjengelig for fortsatt drift. Det bør likevel jobbes med å få kostnadene under kontroll og høyere inntekter. 4800 i kontingent tilsier kun 32 betalende medlemmer! Dette må opp. Styret har likevel ikke foreslått noen økning i medlemskontingenten da det bør prioriteres å øke medlemstallet.
  Last edited by Jøran; 22-04-17, 22:20.

  Comment


  • Jøran
   Jøran commented
   Editing a comment
   Medlemslisten kan nok vedlikeholdes bedre. Gamle medlemmer som ikke betaler blir slettet, så har man et år glemt av så blir man borte fra medlemslistene. Vi får jobbe med å purre på de som har vært medlemmer og ajourføre medlemslister.

  • Oslo Trekkers
   Oslo Trekkers commented
   Editing a comment
   Muad'dib har et viktig poeng her. Det er viktig å holde fast i medlemmene våre, og aktivt vise at det er vits i å fortsatt være medlem. Jeg har nettopp foreslått at sentralstyret foruten støtte til lokallag kan lage et lite nyhetsbrev en gang i blant for å vise at foreningen er aktiv. Det er ikke nødvendigvis så mye som skal til.

   -Bernhard

  • muad'dib
   muad'dib commented
   Editing a comment
   Ja, oppfølging av gamle medlemmer ift lister, et enkelt nyhetsbrev i ny og ne slik Bernhard foreslår o.l. vil føre til at medlemmene føler de kanskje får litt mer igjen. Sånn som det er nå kunne lokallagene nesten stått på egenhånd dessverre, bare spleise på mat og brus og at noen har et passe stort lokale man kan samles for å se på Star Trek i. Mange medlemmer forventer en e-post påminnelse om kontingent slik man får i andre foreninger, man går ikke alltid og husker at det har gått et år siden forrige gang man betalte medlemsskapet sitt

 • #3
  Årsberetning for Trekkers Norge 2016

  Styret har i denne perioden bestått av:
  Ole-Tom Ingebrigtsen (styreleder)
  Jøran Jensen (kasserer)
  Arne Skotheim (styremedlem)
  Geir Arne Paulsen (styremedlem)

  Star Trek feirer 50 års jubileum i 2016. I forbindelse med dette har Trekkers Norge etablert nye kontakter med filmselskap, mediepartner og lisensadministrator. Trekkers Norge har deltatt med stand på kongresser og det har vært arrangert jubileums aktiviteter knyttet til visning av den siste Star Trek filmen.

  Vår kjære Geir Arne Paulsen gikk dessverre bort og styret ønsker også nå å minnes hans engasjement og entusiasme for Star Trek.

  Ved slutten av året var det 32 betalende medlemmer i foreningen.

  Styreleder takker for stort engasjement fra foreningens medlemmer. Spesielt i forbindelse med feiringen av 50 års jubileumet var det mange som påtok seg representasjonsoppgaver.

  Trondheim 22.04.2016
  For styret i Trekkers Norge
  Ole-Tom Ingebrigtsen

  Comment

  Working...
  X