Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oslo Trekkers' aktiviteter

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  VT1706 - STAR TREK DISCOVERY FORTSETTER

  Hei alle sammen!

  Det er snart november, og tid for neste visningstreff. Dette finner sted kl. 19:00 i Trinserudlokalet på Sagene samfunnshus fredag den 3., med episodene

  DIS sesong 1 episode 3 Context is for Kings
  DIS sesong 1 episode 4 The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry

  Flere medlemmer har uttrykt et ønske om at vi fortsetter å vise episoder fra den nye serien, og det gjør jeg så gjerne. Vi fortsetter dermed der vi slapp på premieretreffet sist.

  Michael Burnham har tilsynelatende nådd bunnen og kan se frem til å tilbringe resten av livet i fengsel og vanære - eller vil det dukke opp et aldri så lite skip ved navn Discovery (Som glimret med sitt fravær i pilotepisodene!) og ta henne med på nye eventyr? Kom og finn det ut selv! Dørene åpner kl. 18:50.

  Mvh Bernhard Jensen
  kaptein, Oslo Trekkers

  Comment


  • #17
   JULETREK 2017

   Hei alle trekkies og trekkers!

   Det er snart desember, og tid for å runde av enda et år med et sesongtrek! Det vil finne sted i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus lørdag 2. desember kl. 10:00-16:00, med enda mer Discovery slik dere ønsket da jeg spurte på forrige visningstreff! Vi fortsetter der vi slapp, med episodene

   DIS sesong 1 episode 5 Choose Your Pain
   DIS sesong 1 episode 6 Lethe
   DIS sesong 1 episode 7 Magic to Make the Sanest Man go Mad
   DIS sesong 1 episode 8 Si Vis Pacem, Para Bellum
   DIS sesong 1 episode 9 Into the Forest I Go

   Dette blir altså det siste arrangementet Oslo Trekkers har på to måneder. Neste møte blir visningstreffet i februar 2018. Innen den tid håper vi dere blir med på desembertreffet med enda flere eventyr med Michael Burnham, kaptein Lorca, konspirerende klingoner og alle de andre på USS Discovery!

   Mvh Bernhard Jensen
   kaptein, Oslo Trekkers

   Comment

   Working...
   X