Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oslo Trekkers' aktiviteter

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  VT1706 - STAR TREK DISCOVERY FORTSETTER

  Hei alle sammen!

  Det er snart november, og tid for neste visningstreff. Dette finner sted kl. 19:00 i Trinserudlokalet på Sagene samfunnshus fredag den 3., med episodene

  DIS sesong 1 episode 3 Context is for Kings
  DIS sesong 1 episode 4 The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry

  Flere medlemmer har uttrykt et ønske om at vi fortsetter å vise episoder fra den nye serien, og det gjør jeg så gjerne. Vi fortsetter dermed der vi slapp på premieretreffet sist.

  Michael Burnham har tilsynelatende nådd bunnen og kan se frem til å tilbringe resten av livet i fengsel og vanære - eller vil det dukke opp et aldri så lite skip ved navn Discovery (Som glimret med sitt fravær i pilotepisodene!) og ta henne med på nye eventyr? Kom og finn det ut selv! Dørene åpner kl. 18:50.

  Mvh Bernhard Jensen
  kaptein, Oslo Trekkers

  Comment


  • #17
   JULETREK 2017

   Hei alle trekkies og trekkers!

   Det er snart desember, og tid for å runde av enda et år med et sesongtrek! Det vil finne sted i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus lørdag 2. desember kl. 10:00-16:00, med enda mer Discovery slik dere ønsket da jeg spurte på forrige visningstreff! Vi fortsetter der vi slapp, med episodene

   DIS sesong 1 episode 5 Choose Your Pain
   DIS sesong 1 episode 6 Lethe
   DIS sesong 1 episode 7 Magic to Make the Sanest Man go Mad
   DIS sesong 1 episode 8 Si Vis Pacem, Para Bellum
   DIS sesong 1 episode 9 Into the Forest I Go

   Dette blir altså det siste arrangementet Oslo Trekkers har på to måneder. Neste møte blir visningstreffet i februar 2018. Innen den tid håper vi dere blir med på desembertreffet med enda flere eventyr med Michael Burnham, kaptein Lorca, konspirerende klingoner og alle de andre på USS Discovery!

   Mvh Bernhard Jensen
   kaptein, Oslo Trekkers

   Comment


   • #18
    VT1801 OG INFORMASJON OM OSLO TREKKERS' AKTIVITETER VÅREN 2018

    Godt nyttår alle sammen!

    Fredag 2. februar kl. 19:00 sparker Oslo Trekkers i gang en ny runde visningstreff i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus. Vi vil fortsette der vi slapp i visningen av Discovery:

    DIS sesong 1 episode 10 Despite Yourself
    DIS sesong 1 episode 11 The Wolf Inside

    Etter at Discovery brukte spore-warpfarten én gang for mye, er de nå strandet i et fremmed, men for oss akk så uhyggelig velkjent univers... Hvordan skal det gå? Kommer de seg hjem igjen? Møt opp og finn det ut!

    Dette visningstreffet er bare begynnelsen på en spennende vår. Her er hva som ellers skjer:
    -fredag 2. mars kl. 19:00: visningstreff
    -fredag 6. april kl. 19:00: visningstreff
    -fredag 4. mai kl. 19:00: medlemsmøte
    -LØRDAG 2. juni kl. 10:00: sesongtrek

    Alle disse arrangementene, bortsett fra medlemsmøtet (mer informasjon om dette senere), foregår i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus. Håper å se dere alle her utover våren!

    Mvh Bernhard Jensen
    kaptein, Oslo Trekkers

    Comment


    • #19
     VT1801

     Hei folkens!

     Det er snart tid for neste visningstreff. Det finner sted fredag 2. mars kl. 19:00 i Trinserud-lokalet i Sagene samfunnshus. Vi fortsetter der vi slapp med vår Discovery-gjennomgang:

     DIS sesong 1 episode 12 Vaulting Ambition
     DIS sesong 1 episode 13 What's Past is Prologue

     Våre helter er fremdeles strandet i speil-universet. De har klingoner om bord. Og de står nå overfor den uhyggelig kjente keiserinnen av Det jordiske imperium! Hvordan skal dette gå?! Jeg kan ikke vente med å finne det ut! Håper å se dere alle der til det som sikkert kommer til å bli en uforglemmelig kveld!

     Mvh Bernhard Jensen
     kaptein, Oslo Trekkers

     Comment


     • #20
      VT1803

      Hei folkens! Håper alle har hatt en god påske!

      Neste visningstreff blir fredag 6. april kl. 19:00 i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus, og vi tar for oss de siste to episodene av sesong 1 av Discovery:

      DIS sesong 1 episode 14 The War Without, the War Within
      DIS sesong 1 episode 15 Will You Take My Hand?

      Etter noen mildt sagt dramatiske hendelser i Speiluniverset har våre helter kommet seg hjem til vårt eget univers. Men også her er mye annerledes nå. Hva skal de gjøre? Det bør bli en virkelig spennende sesongfinale! Vi håper å se dere der!

      I mai er det tid for medlemsmøte. Innkalling og saksdokumenter til dette vil snart bli sendt ut. Innen da har Trekkers Norge også sitt årsmøte, og sentralstyret trenger flere folk, så hvis akkurat du har lyst til å engasjere deg, kan du sende en mail til post@trekkers.no eller til oss, så videreformidler vi deres interesse!

      Mvh Bernhard Jensen
      kaptein, Oslo Trekkers

      Comment


      • #21
       MEDLEMSMØTE 2018

       Hei folkens!

       Enda et år har gått, og Oslo Trekkers inviterer dermed til medlemsmøte for 2018. Her vil vi se tilbake på året som har gått, velge ledelse og diskutere foreningens vei videre.

       Dette avhenger av at det blir noen forening å føre videre, som sentralstyret har orientert om til årsmøtet i Trekkers Norge. Alle som ønsker å gjøre en innsats i sentralstyret, bes melde sin interesse til dem.

       Forhåpentligvis går alt bra, og vi kan diskutere veien videre for vår avdeling av Trekkers Norge på medlemsmøtet. Ledelsen av Oslo Trekkers har sine egne ideer om måter vi kan få opp aktiviteten her i hovedstadsområdet fremover. Se saksdokumentene, som dere alle forhåpentligvis har fått på mail nå!

       Medlemsmøtet i Oslo Trekkers finner sted fredag 18. mai kl. 19:00 på Peppes Pizza i Nydalen. Her skal vi diskutere, stemme og etterpå nyte en god middag. Som andre år må alle som deltar kjøpe én hovedrett hver. Håper å se dere alle der til en kjempebra kveld!

       Mvh Bernhard Jensen
       kaptein, Oslo Trekkers

       Comment


       • #22
        VT1804 MED QUIZ OG DISKUSJON - INFORMASJON OM HØSTENS ARRANGEMENTER

        Hei folkens!

        Håper alle har hatt en god sommer. Oslo Trekkers begynner høsten med visningstreff fredag 10. august kl. 19:00 i Trinserud-lokalet på Sagene samfunnshus. Temaet blir "The Day of Reckoning" med episodene
        TOS sesong 1 episode 13 The Conscious of the King
        VOY sesong 1 episode 14 Jetrel

        Opp gjennom historien har menneskeheten opplevd mange groteske forbrytelser begått av menn og kvinner med makt og manglende etisk bevissthet. Dette skjer fortsatt i fremtiden og blant andre arter. I disse to episodene oppdager James T. Kirk en gammel krigsforbryter som lever i skjul, og Neelix får møte mannen som begikk massemord på hans folk. Vil de aldrende gjerningsmennene fortsatt unnslippe et rettsoppgjør? Hvor hardt skal de straffes? Og er det mulig for dem å be om, og få, tilgivelse?

        På medlemsmøtet ble vi enige om å ha treffene våre annenhver måned, og å gjøre dem til større arrangementer med mer enn episodevisning. Det var imidlertid før det gikk opp for oss at vår kontrakt med samfunnshuset fortsatt gjelder. Vi vil holde oss til den ut året og deretter prøve å reforhandle den til en lørdag annenhver måned. Men vi begynner alt nå med å ha litt lengre pauser mellom treffene. Høstens arrangementer blir som følger:
        - fredag 10. august kl. 19: visningstreff
        - fredag 21. september kl. 19: visningstreff
        - fredag 2. november kl. 19: visningstreff
        - lørdag 15. desember kl. 10: sesongtrek

        På disse treffene vil vi også prøve å ha flere aktiviteter, som brettspill, tegning, cosplayforedrag etc. På augusttreffet begynner vi med en god Kahoot!-quiz om episodene, og jeg vil forsøke å starte en liten og uformell diskusjon om kveldens tema. Håper dere vil like endringene og ikke minst at flere får lyst til å bli med! Ta med venner og kom til en spennende og tankevekkende kveld!

        Mvh Bernhard Jensen
        kaptein, Oslo Trekkers

        Comment

        Working...
        X